KW
Bouwkundig Bureau | Uw flexibele partner
Home
Over ons
Voor wie
Diensten
Projecten
Contact
De expertise voor onze activiteiten heeft Klaas van der Wiel, in de loop der jaren bij verschillende bouwbedrijven in diverse functies, ontwikkeld. Deze diverse functies hebben geleid tot een ruime ervaring en vormen dus een flinke rugzak voor de toekomst van KW Bouwkundig Bureau.
  • IBB Kondor uit Oegstgeest (2007-2012):
    Bij IBB Kondor, een ontwikkelende en uitvoerende aannemer, was ik hoofd-calculatie en nam ik deel aan de bouwteams. IBB Kondor, een dochteronderneming van Volker Wessels, realiseerde projecten in hoofdzakelijk de woning- en utiliteitsbouw tot een projectgrootte van ca. 45.000.000,--.

  • Bouwbedrijf Van Damme Bouw uit Nieuw-Vennep (2003-2007):
    Bij deze uitvoerende aannemer, onderdeel van Van Rhijn Bouw uit Katwijk, ben ik begonnen als projectleider om later te worden ingezet als hoofdcalculator. Bij Van Damme Bouw werden projecten gerealiseerd tot een grootte van ca. 3.500.000,--.

  • Fa. Wed. Kl. van der Wiel uit Noordwijk (1980-2003):
    Een zelfstandige ontwikkelende- en uitvoerende aannemer die haar werkzaamheden hoofdzakelijk realiseerde binnen de Bollenstreek. Hier heb ik alle disciplines binnen de aannemerij doorlopen van timmerman tot directeur/eigenaar. Fa. Wed. Kl. van der Wiel voerde werken uit tot een projectgrootte van ca. 7.000.000,-- met een personeelsbestand van ca. 25 werknemers.

Door de ervaring die is opgedaan bij de verschillende ondernemingen zijn wij in staat om elk project met een frisse en praktische blik op te pakken en te beoordelen wat de mogelijkheden en eventuele alternatieven zijn.
Deze benadering heeft er toe geleid dat KW Bouwkundig Bureau zich richt op een breed scala van activiteiten die betrekking hebben op het begeleiden en beheersen van bouwprojecten.
KW Bouwkundig Bureau
|      T:   +31 (0)71 362 54 22
|      M:   +31 (0)6 22 05 06 14
|      E:   info@KW-bouwkundigbureau.nl